Layanan KeahlianExpertise Services

Layanan Keahlian

Kegiatan utama Laboratorium Penginderaan Jauh dan Sistem Informasi Geografis  ditujukan untuk menunjang Tri Dharma Perguruan Tinggi. Laboratorium Inderaja dan SIG memberikan layanan keahlian kepada mahasiswa, individu, organisasi profesi, perguruan tinggi, perusahaan, dan pemerintah pada bidang:
  1. Praktikum
  2. Kerjasama penelitian
  3. Pelatihan
  4. Survey inventarisasi sumberdaya Perikanan dan Kelautan

Expertise Services

The main activities of the Laboratory of Remote Sensing and Geographic Information System intended to support the University's Tri Dharma. Laboratory of Remote Sensing and Geographic Information System give expertise services to students, individuals, profession organizations, universities, companies, and governments in the fields of :
  1. Practicum
  2. Research Cooperation
  3. Training
  4. Fisheries and Marine Resources Inventory Survey

Export date : Sat, 18 Nov 2017 15:36:46
Exported from [ http://pspk.fpik.ub.ac.id/fasilitas/laboratorium-indraja-sig/layanan-keahlian/ ]